XPO Prosec – kevyet ja vahvat 100% kierrätettävät venepeitteet

Kevyet ja vahvat XPO Prosec-venepeitteet

Nyt meiltä korkealaatuiset polypropyleenipohjaiset XPO Prosec-suojapeitteet. XPO Prosec on useiden vuosien tutkimusten ja kehityksen lopputulos ja se tarjoaa merkittävää etua verrattuna raskaaseen ja kalliiseen PVC:hen.

XPO Prosec:lla,  joka on vahvistettu eritysellä lujiteaineella, on saavutettu korkeammat repeytymislujuudet kuin vastaavalla PVC:llä. Se tarjoaa erinomaiset tekniset ominaisuudet ja XPO Prosec pinnoitusteknologian myötä se on erittäin vahva. Erinomainen likaa hylkivä pinnoitus säilyttää siistin ulkonäön pidempään kuin PVC (ei haalistu).

Suorituskyvyssä XPO Prosec kilpailee vahvojen erikoispeitteiden kanssa, mutta XPO PROSEC on puolet kevyempi kuin vastaava PVC. Kevyt paino tekee tuotteesta nopeasti asennettavan ja helppokäyttöisen.

XPO Prosec on 100% kierrätettävä. Tuote soveltuu energiahyötykäyttöön eikä sisällä myrkyllisiä aineita kuten PVC. Tuote on ympäristöystävällinen ja säästää siten myös luontoa.

Koot: 4×6 m, 5×8 m, 6×11 m, 7×12 m

Katso tuotteet verkkokaupasta

 

Muista että meiltä saat myös laadukkaat Marne-line venepukit ja -tuet, NoTool peitetelineet ja muut tarvikkeet veneen hyvään syyshuoltoon!

 

Kaikki telakointiin verkkokaupassa

Uutiset 11.9.2017 23:30