UUTUUS: Seabung – läpiviennin sulkutuppa

Seabung tukkii läpivientiventtiilin vuodon tehokkaasti

5171-838594Satoja vuosia olemme käyttäneet erinlaisia venttiilejä veneidemme vesilinjan alapuolella. Valitettavan useissa tapauksia on kuitenkin laiminlyöty niiden huolto. Ja näin aihetuu mahdollisia vuotoja aluksen ollessa vedessä.

Venttiilien ulkonäkö saattaa pettää useissa tapauksissa. Venttiilit saattavat olla ulkoisesti hyvässä kunnossa, mutta ne ei ole sitä sisältä. Useissa tapauksissa venttiilit ovat syöpyneitä sisältä ja näin ollen aiheuttavat vaaraa alukselle. Myös venttilien kiinnitys putkiin voi ajoittain aiheuttaa vaaran alukselle irrotessaan.

Seabung:n kehittämä ainutlaatuinen työkalu on avuksi kaikissa näissä putkien, ja läpivientien tarkistuksissa mahdollistaen myös läpivientiventtiilin vaihdon ilman, että alusta pitää nostaa vedestä.

Seabung on nykyaikainen “puutappisarja”. Puutappi on ollut vuosia pakollisena varusteena katsastetuissa aluksissa Suomessa. Puutapeilla on saatu estettyä vuoto, mutta alus on jouduttu nostamaan ylös mahdollisen vian korjaamiseksi.

Pitämällä Seabung:n aluksessasi olet varma siitä, että sinulla on nopea, helppokäyttöinen jaOsta verkkokaupasta varma sulku rikkoutuneen läpiviennin tukkimiseen.

Katso miten Seabung toimii käytännössä

Seabung paketti sisältää kaksi tuotetta 60mm sekä 90mm halkaisijltaan. Nämä mahdollistavat pitävän sulun 19-52mm reikiin.

Osta verkkokaupasta

 

Uutiset 27.4.2016 20:03