Uutuus Antalilta, taittuva Roller-knaapi!

Roller on Antalin uusin patentoitu taittuva köysiknaapi.  Suunniteltu erityisesti purjeveneisiin, mutta se käy yhtä hyvin myös moottoriveneisiin.

Roller on ainut knaapi jonka voit sulkea, myös silloin kun köysi on paikoillaan!

Vain yksi liike

RollerVain yhdellä, helpolla käden liikkeellä voit vaivattomasti ja turvallisesti avata sekä sulkea knaapin. Keraaminen kuula pitää asennon niin avattaessa kuin lukittaessakin. Roller voidaan myös aina avata ja lukita vaikka köysi on kuormitettu.

Miten Roller toimii

Roller on taitettava knaapi, joka voidaan lukita milloin tahansa kun se ​​ei ole käytössä. Turvallinen keraaminen pallo pitää knaapin päät paikoillaan. Yksi yksinkertainen kädenliike knaapin toisesta päästä mahdollistaa pitävän lukituksen.

On ystävällinen kiinnitysköysille

Roller on kiinnitetty pohjalevyyn, joka ratkaisee knaapin alapuolelta mahdolliset likaongelmat. Täysin pyöristetyt muodot takaavat pidemmän käyttöiän kiinnitysköysille.

Roller on saatavana kovana mustana anodisoituna alumiinina – viimeistely, joka sopii kaikkiin meriolosuhteisiin – sekä hopea anodisoituna alumiinina – kuten kaikki perinteiset kiinnittimet. Knaapia on saatavana neljässä eri koossa, 220 – 410mm  kaikille veneille aina 70 jalkaan asti.

Hinnat alkaen (220mm) 313€

Osta verkkokaupasta

 

Lehdistötiedotteet, Uutiset 23.4.2014 0:04