Uusi Marinepool Dimension 3 -kilpapurjehtijan asusarja

Marinepool Dimension 3 Line – The latest generation of racing gear

“Mitä jos olisi olemassa purjehdusasu joka on 30% kevyempi kuin vastaavat puvut, erittäin hengittävä, purjehdusasu jossa sisällä olisi 3D-pinnoite, vedenpitävämpi kuin paras offshore- purjehdushaalari ja mukavampi kuin mitään olet koskaan nähnyt tai pitänyt?”
Uusi hopeanvärinen Dimension 3 on juuri sitä!

BMW Dragon Grand Prix 2014

Uusi vallankumouksellinen Dimension 3 -kilpapurjehtian asusarja Marinepoolilta yhdistää kaikki edellä mainitut, arvostetut ominaisuudet uuteen innovatiiviseen vaatteeseen jossa on hyödynnetty Dermizax® 3D-tekniikkaa. Tämä high-tech ja high-end-racing puku on yksi tähdistä Marinepoolin vuoden 2015 kokoelmassa.

Marinepoolin suunnittelutiimi ja Toray of Japan Dermizax® 3D -kankaan tuottajat, ovat työskennelleet kulissien takana tuoden tämän uuden tuotteen markkinoille. Maailmanluokan purjehtija Markus Wieser ja hänen voittoisa Dragon- Gold Cup tiiminsä laittoivat sen perusteelliseen, vuoden kestävään testiin purjehduksillaan.

Heidän palautteensa innosti antamaan nimen tälle loistokkaalle asusarjalle:

“se on toinen ulottuvuus”- it is another dimension.

Koskaan aiemmin ei ole purjehdusasu täyttänyt asetettuja vaatimuksia yhtä hyvin kuin Dimension 3D! Asu, joka on vertaansa vailla, asu täynnä mukavuutta, liikkumisen helppoutta yhdistettynä erinomaiseen hengittävyyteen. Tahmeus ja kylmänhikisyys ovat vähentyneet merkittävästi lisääntyneen ilmavirran ja 3D-rakenteen vuoksi. 3D:n kosteudensiirtokyvyn lähes kaksinkertaistaa tavanomaista vedenpitävämpi ja hengittävämpi kangas, mikä lisää merkittävästi käyttömukavuutta. Kulutuskestävyyden vahvistus antaa paremman suojan.

Urheilijoille, jotka tekevät kaikkensa etsiessään ratkaisuja vähentääkseen painoa, urheilijoille jotka pyrkivät löytämään ratkaisuja voittaakseen! Marinepool Dimension 3!

Dimension 3 jacket

Vesipilariarvo 20.000mm | Hengittävyys 11.000g/m²/24h | Kangas: 100% nailonia, pinnoitus 100% polyuretaania | Tuotenumero: 1001628 | Koot: S-XXL

 

Ultrakevyt, 2.5L racing – takki, sisällä 3D-pinnoite, erittäin hengittävä ja vedenpitävä,. Takki on varustettuteipatuilla saumoilla ja erityinen 3D-muotoilu hihoissa lisää mukavuutta ja liikkuvuutta. Neopreeni vyötärönauha, luistonestopintaiset ja säädettävät PU-resorit hihoissa, helmassa ja kaulassa, yksi hihatasku YKK Aquaguard® -vetoketjulla. Näkyvät 3M ™ -heijastimet olkapäillä, erityinen PU-käsittely olkapäissä auttaa lisäämään kulutuskestävyyttä, D-rengas rinnassa.

 

Dimension_3_smock

Vesipilariarvo 20.000mm | Hengittävyys 11.000g/m²/24 | Kangas: 100% nailonia, pinnoitus 100% polyuretaani | Tuotenumero: 1001641 | Koot: S-XXL

 

Ultrakevyt, 2.5L racing – toppi, erittäin hengittävä ja vedenpitävä, sisällä 3D-pinnoite. Toppi on varustettu teipatuilla saumoilla ja erityinen 3D-muotoilu hihoissa lisää mukavuutta ja liikkuvuutta. Neopreeni vyötärönauha, luistonestopintaiset ja säädettävät PU-resorit hihoissa, helmassa ja kaulassa, yksi hihatasku YKK Aquaguard® -vetoketjulla. Näkyvät 3M ™ -heijastimet olkapäillä, erityinen PU-käsittely olkapäissä auttaa lisäämään kulutuskestävyyttä, D-rengas rinnassa.

Dimension_3_salopette

Vesipilariarvo 20.000mm | Hengittävyys 11.000g/m²/24h |Kangas: 100% nailonia, pinnoitus 100% polyuretaania | Tuotenumero: 1001637 | Koot: S-XXL

 

Ultrakevyt 2.5L salopette, 3D- jäsennelty sisäinen pinnoite antaa kuivan tunteen, hengittävä, vedenpitävä, saumat on teipattu, joustavat ” softshell insertit” olkapäissä, säädettävät PU-mansetit lahkeidensuissa, kulutusta kestävät polvivahvikkeet ja istuma-alueella Cordura®, aito YKK Aquaguard®- vetoketju. Näkyvät 3M ™ -heijastimet edessä ja takana, säädettävä vyötärö.

 

DESIGN. TECHNOLOGY. PASSION.

Lehdistötiedotteet, Uutiset 15.4.2015 22:40