Uusi Crewsaver ErgoFit Extreme

CS_ErgoFitEx_NewsCrewsaver on ylpeänä esittellyt uuden Crewsaver ErgoFit Extreme -pelastusliivin Southamptonin venenäyttelyssä.

Crewsaver ErgoFit Extreme -pelastusliivi on suunniteltu yksinomaan vastaamaan kilpailijoiden erityistarpeisiin Volvo Ocean Race-kisassa. Abu Dhabi Ocean Racing käyttää liiviä yksinoikeudella Lokakuussa käynistyneessä Volvo Ocean Race maailman ympäri purjehduksessa.

“Kun olemme vesillä, numero yksi huolenaiheeni on tiimini turvallisuus, minkä takia valitsin Crewsaver-pelastusliivit” Ian Walker, Kapteeni, Abu Dhabi Ocean Racing.

Ian Walker on ollut keskeisessä osassa Crewsaver ErgoFit Extreme –pelastusliiviä kehitettäessä, antaen Crewsaverin suunnittelutiimille olennaista palautetta. Suunnittelutiimi on täten voinut kehittää huippuluokan pelastusliivit, jotka ovat saatavilla valtamerikilpailuissa tänään.

Perustuen erittäin onnistuneeseen Crewsaver ErgoFit- pelastusliivikokoelmaan, joka lanseerattiin marraskuussa 2012, ErgoFit Extreme-pelastusliivi sisältää kaikki hyvät turvallisuusominaisuudet ErgoFit 290N OC-liivistä ,samalla tarjoten olennaisen suorituskyvyn määritteet valtamerikilpailuihin.

Näitä ovat mm. kaksois-solkijärjestelmä sekä vyötärösäätimet jotka ovat ainutlaatuisesti suunnitellut varmistamaan liivien nopean pukemisen – välttämätön, jos tuuli nousee ja tilanne vaatii kaikki miehet kannelle.

Muita liivin keskeisiä piirteitä on vahva 500d- nylonpäällyste, joka on valittu nimenomaan sen kestävyyden ja mukavuuden vuoksi. Ainutlaatuinen ripustuslenkki liivissä, josta voit ripustaa liivin roikkumaan, mahdollistaa liivien säilytyksen kannen alla niin yksinkertaisesti ja tehokkaasti kuin mahdollista, jolloin voit keskittyä tärkeämpiin asioihin – kuten kilpailuun!

Crewsaver ErgoFit Extreme -pelastusliivi tarjoaa laadukkaimpia turvallisuusominaisuuksia, joita on saatavilla markkinoilla tänä päivänä. Mm. sisäänrakennettu tuki, joka kallistaa niskan taakse ja pitää tien hengitysteihin vapaana.

ErgofitExtreme_FrontErgofitExtreme_BackCrewsaverin toimitusjohtaja Ross Wilkinson toteaa: “Olemme tehneet erittäin tiivistä yhteistyötä joidenkin tämän päivän maailman parhaiden valtameripurjehtijoiden kanssa, suunnitellen pelastusliivit yksinomaan heidän tarpeisiinsa. Olemme erittäin iloisia saavutetusta tuloksesta ja saamastamme palautteesta liivien suhteen ja odotamme näkevämme liivit tositoimissa tulevissa kilpailussa.

ErgoFit Extreme on saatavilla helmikuussa 2015

 

Lehdistötiedotteet, Uutiset 26.10.2014 12:55