Uudet Raymarine Evolution autopilotit nyt saatavana

Evolution BannerOlemme jo toimittaneet Suomen ensimmäiset Evolution autopilotit. Nämä uudet automaattisesti kalibroitavat autopilotit korvaavat kaikki vanhat SPX-5 – SPX-30 sarjan autopilotit. Ennenäkemättömän helppo asennus ja toimintavarmuus! Tule ja kysy lisää!

Huipentumana Raymarinen yli 30 vuoden kokemukselle autopiloteista ja hyödyntämällä FLIRin huippuunsa viritettyä teknologiaa, Evolution autopilotit edustavat parasta lisäapua aluksen ohjauksessa.

Tärkeimmät ominaisuudet:

• Ainutlaatuinen Evolution AI kontrolloi algoritmeja mahdollistaen pilotin tunnistamaan muutokset aluksessa ja ympäristössä sekä dynaamisesti säätää ohjauksen suorituskykyä. Tuloksena on markkinoiden johtava suorityskyky kaikissa veneissä, kaikilla nopeuksilla ja kaikissa meriolosuhteissa.

• Innovatiivinen, 9-akselinen suunta-anturi ja huippuunsa viritetty autopilottiteknologia yhdessä ja samassa kompaktissa paketissa! Evolution autopilotti aistii vaikuttavan herkästi olosuhteiden muutokset, aallokot, kallistukset ja rullaukset ja tarjoaa poikkeuksellista suorituskykyä kaikkialla maailman vesillä koskien myös haastavia, äärimmäisiä pohjoisen ja etelän leveysasteita.

• Käänteentekevä, automaattinen niin autopilotin kuin suunta-anturin kalibrointi! Ei enää auto-learning prosessia tai kompassin kääntämistä. Evolution pilotti kalibroi itse itsensä ja päivittää itseään jatkuvasti mahdollistaakseen optimaalisen suorituskyvyn kaikissa tilanteissa.

• Käytön helppous. Evolution mahdollistaa veneilijän valitsemaan kolmesta eri käyttötapavaihtoehdosta, LEISURE, CRUISING ja PERFORMANCE. Jokainen käyttötapa esiasettaa autopilotin ohjauksen suorituskyvyn tasolle, joka vastaa veneilylle asetettuja toiveita ilman, että tarvitsee jatkuvasti tehdä säätöjä valikon kautta.

Lue lisää Evolution autopiloteista: http://www.raymarine.fi/view/?id=8239

Uutiset 6.8.2013 22:35