Tervetuloa uuteen verkkokauppaamme!

Kausi nykäistään vauhtiin uudistuneessa verkkokaupassamme sekä osastollamme 3c11 Vene 24 Båt messuilla!

Olemme tehneet paljon työtä uudenkaupan kehitämiseksi, sekä valikoimmamme päivittämiseksi jotta voisimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin nykypäivän veneilijöiden tarpeet huomioiden!
Kiireessä voi olla jotain jäänyt huomaamatta ja kaikkea ei ole saatu valmiiksi, joten voit lähettää meille palautetta uudesta kaupasta palautelomakkeella joka löydät verkkokaupan alareunasta!

Uusi kauppamme on paremmin integroitu toiminnanohjaus ja asiakastietojärjestelmäämme ja tästä syystä kaikki asiakkaamme joutuvat valitettavasti rekisteröitymään uusina asiakkaina uuteen verkkokauppaan. Samat kanta-asiakasedut ovat kuitenkin voimassa kaikille rekisteröityneille, niin vanhoille kuin uusille, asiakkaillemme myös uudessa kaupassa! Kanta-asiakkaana saat kertaedun kassalla 10€ lisä alennuksen koodilla KANTIS10 yli 200€ ostoksesta. Etu in voimassa 31.3. asti!

 

KEVÄÄN RAHTITARJOUS
Muista myös että 30.4. mennessä tehdyt yli 200€ tilaukset saat noutopakettina ilmaiseksi Manner-Suomeen!

Huom! Sarvaston myymälä on suljettu messujen ajan 7.-21.2. ja palvelemme jälleen normaalisti torstaista 22.2. alkaen. Verkkokauppatilaukset käsittelemme mahdollisimman pian messujen jälkeen.

Uutiset 8.2.2024 15:43