Suuri Satamakirja III – Suomenlahti 2023

Suomenlahden Suuri Satamakirja III on seitsemäs uudistettu painos perinteisestä Turun Partio-Sissien Satamakirjasarjan osasta.

Nyt saatavana myymälästä ja verkkokaupasta!

178 satamaa Hangosta aina Itäiselle Suomenlahdelle mukaan lukien 38 Viron rannikon vierassatamaa!

Suuri satamakirja III on jatkoa suositulle satamakirjasarjalle, joka tarjoaa lukijoille tarkan katsauksen Suomenlahden satamista. Kirja sisältää runsaasti ilmakuvia, lähestymiskarttoja, kiinnostavia tarinoita, tärkeää tietoa satamista ja historiasta.
Suuri Satamakirja III – Suomenlahti on Turun Partio-Sissien perinteinen ja tunnettu satamakirja. Kaikki tämän satamakirjan tiedot on päivitetty vastaamaan uuden vuosituhannen veneilijöiden tarpeita.

· 178 satamaa Hangosta Virolahdelle
· Mukana tärkeimmät satamat Virosta ja Venäjältä
· Uudet INT-karttavärit
· Lukuisia ilmavalokuvia, valmiit GPS-pisteet
· Muovitasku säilytystä varten
· ISBN 978-952-69002-6-1

Suuri Satamakirja -sarja koostuu viidestä kirjasta. Kirjat I-III on kirjoitettu suomen ja ruotsin kielillä. Pohjanlahden kirja on kirjoitettu suomen ja englannin kielillä. IV kirja puolestaan on kirjoitettu englannin ja saksan kielillä erityisti ulkomaisia vierailijoita varten. Satamakirjat ovat kokonaan väreissä. Satamakirjat ovat luotettavia: Jokaisessa satamassa on käynyt vähintään yksi tekijätiimin jäsenistä.

Hyvä satama on veneilijälle tärkeä. Kovassa tuulessa ja yön pimeydessä on mukava ankkuroitua turvalliseen ja hyväksi koettuun satamaan. Monet mielenkiintoiset satamat jäävät kokematta usein tiedonpuutteen vuoksi.

Satamakirjoissa esitellään niin pienet kuin suuretkin satamat selkeiden piirosten, karttojen ja ilmakuvien avulla.
Satamakirjojen suunnittelussa on erityisesti huomioitu vaikeat käyttöolosuhteet; suurikokoiset kuvat ja tekstit erottuvat hämärässäkin ja kannet sekä sivut on valmistettu hyvin kosteutta sietävistä materiaaleista.

Satamakirjat esittelevät turvalliset ankkuroimispaikat ja paljastavat jäätelökioskien sijainnit sekä kertovat mielenkiintoisia tarinoita saaristolaiselämästä ennen ja nyt.

Tukeva kierrenidonta helpottaa kirjojen käyttöä ja parantaa niiden kestävyyttä. Kaikkien kirjojen mukana saat kirjan siisteyden takaavan muovitaskun.

Osta verkkokaupasta

 

 

Uutiset 5.7.2023 19:25