Marinepoolin edullinen Team Ico Water kansikenkä pärjäsi testissä PRO-kenkien kanssa.

Marinepool Team Ico Water -purjehdustennari

Team Ico -purjehdustennari on yhdistelmä TPU- ja polyesteriverkko- kangasta, joka pitää kengän kokonaispainon hyvin alhaisena tehden kengästä erittäin hengittävän ja nopeasti kuivuvan. Kuminen ulkopohja tarjoaa erinomaisen pidon kaikilla pinnoilla myös märissä olosuhteissa. Antibakteerisesti käsitelty sekä anatomisesti muotoiltu pohjallinen on pehmeä ja mukava jalalle.

Sporttisesti muotoiltua kenkää on saatavilla kolmea eri väriä. Pääväreinä valkoinen, klassinen musta ja navy. Naisille koot 36-40 ja miehille 40-47. Kenkien mukana tulee kahdenväriset nauhat, valkoiset/punaiset, harmaa/neonvihreä, vaalean-/tummansininen.

Nämä kengät on kehitetty erityisesti soveltumaan kaikenlaiseen veneilyyn. Kengät ovat erittäin hengittävät ja mukavat, taaten samalla erinomaisen pidon kaikilla pinnoilla.

Marinepool Team Ico Water purjehdustennarit Vene-lehden testissä 8,5 pistettä. “Marinepool Team Ico Water on leveälestinen kenkä, joka istuu hyvin kapeaankin jalkaan. Kengät ovat kevyet ja hengittävät ja ne on suunniteltu sopimaan kaikkeen vesiurheiluun. Pohjallinen on muotoiltu, niissä on kennorakenne ja verkkoa. Kengät kuivuivat ja vesi poistui pohjan kautta nopeasti. Ulkopohja oli aluksi jäykän tuntuinen kävellessä, mutta istuvuus parani ajan myötä. Pohja oli tukeva ruorin takana seistessä, mutta tuntuma kanteen ei ollut niin hyvä kuin ohutpohjaisissa kengissä. Nämä kengät olivat naistestaajan suosikit: niitä oli mukava pitää myös viileällä ja vähän sateisella säällä, koska ne suojasivat hyvin. Hyvin kuumalla kengät hieman hiostivat.”

Osta hintaan 69€

 

Uutuus! Marinepool Impact – huippulaadukas tekninen kansikenkä 

Vauhdikkaaseen menoon kilpapurjehtijalle tai keulagastille äärimmäistä istuvuutta ja kestävyyttä tarjoaa Marinepoolin uusi Impact -kansikenkä. Synteettinen materiaali kuivuu nopeasti, Vibram® -kumipohjat ovat hyvin kulutusta kestävät ja antavat vahvan pidon myös ääriolosuhteissa. Kengän anatomisesti muotoiltu pohjallinen on pehmeä, iskuja vaimentava, antibakteerinen sekä hajua estävä. Kengän paino vain 260 grammaa.

Turvallisuus, suorituskyky ja pitkäikäisyys on sijoittunut korkealle listalla näiden tennareiden suunnittelussa!
Nämä kengät on kehitetty erityisesti soveltumaan kaikenlaiseen vesiurheiluun, taaten erinomaisen pidon kaikilla pinnoilla.

 

Osta hintaan 104,90€
Uutiset 6.7.2018 11:20