Marinepool Pro Team Sport – Kansikenkä

The latest generation of racing gear

Vuonna 2016 Marinepool-brändi täyttää 25 vuotta ja mikä onkaan parempi tapa juhlistaa kuin lanseerata uusia innovatiivisia tuotteita. Uusi ultrakevyt Pro Team Sport-tennari vie takaisin Marinepoolin juurille vuoteen 1991, kun yhtiö tuotti käsin ommeltuja purjehduskenkiä. Toinen uusi kenkä on ICO Tec Shoe-purjehdustennari, joka täydentää luokassaan erinomaisesti koko uuden kenkämalliston.

Nämä kengät on kehitetty erityisesti soveltumaan kaikenlaiseen vesiurheiluun. Kengät ovaterittäin hengittävät ja mukavat, taaten samalla erinomaisen pidon erilaisilla pinnoilla.

Marinepool Pro Team Sport – Kansikenkä

ProteaSportgroup

Synteettinen materiaali kuivuu nopeasti, Vibram® -kumipohjat ovat hyvin kulutusta kestävät ja antavat vahvan pidon myös ääriolosuhteissa. Kengän anatomisesti muotoiltu pohjallinen on pehmeä, iskuja vaimentava, antibakteerinen sekä hajua estävä. Kengän paino on vain 260 grammaa. Turvallisuus, suorituskyky ja pitkä ikäisyys on sijoittunut korkealle listalla näiden tennareiden suunnittelussa!

Pro Team Sport-tennarit ovat saatavilla urheilullisen tyylikkäällä muotoilulla, pääväreinä klassinen musta ja valkoinen, punaisella tehosteella ja kontrastilla.

Naisille koot 36-40 ja miehille 40-47.
SVH 134,40€
Pro Team Sport on tekninen ja innovatiivinen kenkä, joka ei jätä mitään toivomisen varaa.

ACLIMA_3 ACLIMA_2

Tekniset tiedot A-Clima

A-Clima pohja on erikseen suunniteltu täyttämään veneilijän tarpeet. Pohja koostuu kolmesta osiosta, jotka yhdessä takaavat ennen kokemattoman mukavuuden ja suorituskyvyn kaikissa veneilyolosuhteissa. Vibram® kumipohja ei jätä jälkiä ja pohjan kuviointi varmistaa uskomattoman pitävyyden märillä ja kuivilla pinnoilla. Pohjan keskiosa hyödyntää uusinta EVA teknologiaa tarjoten nopean ja luotettavan kuivumisen/hengittävyyden sekä miellyttävän iskunvaimennuksen yhdistettynä keveyteen. Anatomisesti muotoiltu pohjallinen on irroitettava.

ICO Tec Shoe – Purjehdustennari

Proteam_Icon_GroupIco Tec-purjehdustennari on yhdistelmä TPU- ja polyesteriverkko- kangasta, joka pitää kengän kokonaispainon hyvin alhaisena tehden kengästä erittäin hengittävän ja nopeasti kuivuvan. Kuminen ulkopohja tarjoaa erinomaisen pidon kaikilla pinnoilla myös märissä olosuhteissa. Antibakteerisesti käsitelty sekä anatomisesti muotoiltu pohjallinen on pehmeä ja mukava jalalle.

Sporttisesti muotoiltua kenkää on saatavilla kahta eri väriä. Pääväreinä klassinen musta ja valkoinen, molemmissa tehosteena hopea verkko struktuuri. Nauhat saatavilla myös punaisena tai neon keltaisena.

Naisille koot 36-40 ja miehille 40-46.
SVH 83,40€
Lehdistötiedotteet, Uutiset 15.1.2016 23:20