Marine Pool esittelee uudet interaktiivisesti suunnitellut Fortuna purjehdusasut.

Mikä on paras allround purjehdusasu? Mitä ominaisuuksia haluaisit ihanne purjehdusasuusi?  Näitä kysymyksiä kysyttiin Segeln-lehden lukijoilta. Saksalaiset lukijat olivat innokkaita antamaan ideoita tämän purjehdusasun suunnitteluun. Lukuisia loistavia ideoita vietiin eteenpäin ja ne löysivät tiensä Fortunaan.

Lukijoita pyydettiin lähettämään ehdotuksensa ja huomatuksensa lehden toimitukseen. Sitten lähetetyistä ideoista kerättiin ehdotuksia jotka vietiin eteenpäin Marinepoolin suunnitteluosastolle, jossa aloitettiin ideoiden toteuttaminen käytännössä.

Fortuna JacketErittäin kestävä, hengittävä ja vedenpitävä kangas sekä käyttömukavuus, valmiiksi mutoiltujen hihojen ja polvien kautta, sekä turvallisuus näkyvien värien ja heijastimien avulla olivat lukijoiden mielestä kaikkein tärkeimpiä asioita. Osallistujien mukaan myös hihat ja housut pitäisi olla tarkkaan harkittuja jotta ne eivät luistaisi liikkuessa ja suojaisivat hyvin tuulelta ja kosteudelta. Ehdotettuja ratkaisuja olivat hihojen sisäpuoliset latex tai PU kaulukset ja Velcro-sulkimet tai kuminauhat lahkeiden sisäpuolella.

Edelleen lukijat pitivät hankautumiselta suojaamista sekä hyvin muotoiltuja ja sijoitettuja taskuja työkaluille ja esineille kuten kompassi tai taskulamppu erittäin tärkeinä. Lopputuloksena Fortuna asussa on vahvistukset kauluksessa, hihansuissa, selässä, polvissa ja istuma-alueella, kuin myös hitastut läpinäkyvät jalkataskut housuissa. Erikoisempia ominaisuuksia ovat mm. ruostumattomat renkaat joihin voi kiinnittää koukulla esineitä taskujen ulko sekä sisäpuolilla. Muita ideoita hyödynnettiin parantamaan asun käytettävyyttä ja mukavuutta. Esimerkkejä tästä ovat sisäänommeltu joustinvyötärö takin ja housujen selkäosassa ja ripustus renkaat asun ulkopuolella kuivumisen helpottamiseksi.

Lopulta Marinepool ylpeänä esittelee Fortunan,  räätälöidyn Offshore-sadeasun ja kiittää niitä lukuisia lukijoita jotka lähettivät ideoitaan. Fortuna tulee myyntiin Seglen-lehdessä ja Marinepool jälleenmyyjien kautta helmikuussa 2014.

fortuna-sailing

Lähde: Scuttlebutt Europe, Issue #2951, www.marinepool.de, www.segeln-magazin.de

Uutiset 5.11.2013 23:01