Juuri ennen ensilumia Marinepool julkaisee uuden Lake Tahoe- talvimallistonsa kaudelle 2013/2014.

Lehdistötiedote 11.10.2013.

Marinepool_Winter-1Marinepool on suunnitellut mallistoja jo yli 22 vuoden ajan kilpapurjehtijoille.

Tulevaa talvea silmällä pitäen, Marinepool esittelee uuden ja monitahoisen talvimallistonsa, joka ihanteellisesti täydentää kesämallistoja.

Muotoilu,  kauniit tikkaukset ja värikkäät yksityiskohdat kauden trendikkäimmissä väreissä, oranssi ja keltainen, korostavat talven tyylikkäintä ja muodikkainta kokoelmaa.

Erityistä huomiota on kiinnitetty  materiaalien toiminnallisuuteen ja laatuun. Materiaalit ovat mielenkiintoisia yhdistelmiä: untuvaa, kammattua villaa, micro fleeceä kauluksissa ja taskuissa, vettä hylkiviä kankaita sekä älykästä TecWool:a.

Lisäksi malliston vaatteista löytyy älykkäitä yksityiskohtia. Takeista löytyy mm. irrotettava lumisuoja ja huppu sekä integroitu tasku MP3-soittimelle tai puhelimelle. Nämä hienot yksityiskohdat osoittavat huomattavaa luovuutta suunnittelijalta.

Marinepoolin talvimallisto miehille on urheilullinen ja moderni. Naisten talvimallisto puolestaan on hyvin trendikäs ja naisellinen.

Marinepool_Winter-2Lake Tahoe- talvimalliston vaatteet ovat täydelliset vaikkapa jääpurjehdukseen, ulkoiluun tai viihtyisiin hetkiin takkatulen äärellä!

Lataa lehdistötiedote

Lehdistötiedotteet, Uutiset 11.10.2013 22:32