Huipputarjous! Raymarine Evolution autopilotti a67-näytöllä 1695€

a67Offer300x300(Fi)Raymarine tarjoaa nyt uuden Evolution autopilotin a67 monitoiminäytöllä erikoishintaan! Hallitse autopilottia, katso karttaa, etsi parhaat kalapaikat!

a67 on monipuolinen karttaplotteri, jossa on sisäänrakennettu GPS-antenni ja kaikumoduuli. Kosketusnäyttö on helppo ja nopea käyttää, siinä on Raymarinen uusin Lighthouse käyttöjärjestelmä. Autopilotin hallinnan, kartan ja kaikuluotaimen lisäksi myös tutkan ja moottorin tiedot ovat saatavissa a67 näyttöön, samoin purjehdusinstrumenttien data.

Evolution autopilotti tarjoaa ennen kokemattoman ohjaustarkkuuden kilpa- ja matkaveneilyyn sekä kalastukseen. Evolution optimoi veneen suorituskyvyn hahmottamalla ympäristön ja laskemalla tarvittavat ohjauskomennot erittäin nopeasti – lopputuloksena tarkka ja luotettava kurssissa pysyminen aluksen nopeudesta tai meriolosuhteista riippumatta.

Evolution autopilotti on helppo ottaa käyttöön, sillä sen kompassia ei tarvitse kalibroida. Myös asentaminen on tehty helpoksi Plug-and-play liitännällä, anturi on kestävä ja asennettavissa kannen ylä- ja alapuolelle ja vaikka ylösalaisin.

Toimi heti – tarjous on voimassa 15.11.2013 asti.

Tarjous sisältää:
E70077-EU a67 monitoiminäyttö 5.7”, sisältää Navionics EU-merikartan
E70096 EV-1 anturiyksikkö
E70098 ACU-100 keskusyksikkö
R70160 EV-kytkentäsarja
Osta verkkokaupastaE12139 Hydraulinen kääntösuuntapumppu
Suositushinta em. paketille 2813,-

Ohjaamoon asennettavat autopilotit

EV-100-autopilotit asennetaan pinna- tai ruoriohjatun veneen tai pienikokoisten veneiden ohjaamoon. EV-100-järjestelmä koostuu EV-1-anturista, ACU-100-autopilottiohjausyksiköstä, työyksiköstä sekä ohjausyksiköstä. Ei vaadi kompassin kalibrointia, joten erittäin helppo käyttöönotto.

Ei edellytä kalibrointia!

Suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöisiksi, Evolution-autopilotit eliminoivat monimutkaiset käyttöönottoasetukset ja kalibroinnit. Asennuksen jälkeen Evolution-autopilotin käyttö on yhtä helppoa kuin virran kytkeminen päälle.Älykkään EV-anturiytimen ansiosta autopilotti adaptoituu automaattisesti oman aluksesi ohjausjärjestelmän ominaisuuksiin ilman tarvetta käyttäjän suorittamille asetusvalinnoille.

Evolution AI™

Raymarinen 30 vuoden kokemus autopilottien kehittämisestä yhdistettynä FLIR-järjestelmien tuotekehitysosaamiseen ja kehittyneiden avaruusteknisten ja ilmailualan ohjausteknologioiden kehittämisessä ja hyödyntämisessä on mahdollistanut Evolution AI™ -ohjausalgoritmien kehittämisen tasolle, joka tarjoaa uuden tarkkuusstandardin mitä tulee autopilottien ohjaustarkkuuteen.Tämän innovatiivisen autopilottituotesarjan kehitystyö on läpimurto mitä tulee älykkäisiin autopilotteihin – Evolution-autopilotit kykenevät hahmottamaan asennusympäristönsä ja laskemaan silmänräpäyksessä tarvittavat ohjauskomennot joilla suorituskyky voidaan ylläpitää maksimitasolla kaiken aikaa. Lopputuloksena on saatu aikaan erittäin tarkka ja luotettava kurssissapysyminen aluksen nopeudesta tai meriolosuhteista riippumatta.

EV-anturiydin

Jokaisen Evolution-järjestelmän ytimenä toimii älykäs EV-anturiydin, joka on 9-akselinen aluksen liikkeitä kaikissa kolmessa ulottuvuudessa mittaava älykäs anturi. Innovatiivinen EV-anturiydin on toteutettu puolijohdeteknologialla ja yhdistetty yhdessä Evolution-autopilottiprosessorin kanssa samaan helposti asennettavissa olevaan koteloon. Voit asentaa EV-anturiytimen kannen ylä- tai alapuolelle, kestävä kotelo on täysin tiivis (suojausluokka IPX6/IPX7) ja kestää roiskeveden ja veteen upotuksen.

EV-anturiytimen edut

– Tarkka ohjaussuunnan, kallistelun, kääntyilyn ja nyökkäilyn jatkuva mittaus tuottaa autopilotille tarvittavat tiedot määrittää meriolosuhteet ja seurata veneen dynaamisia liikeominaisuuksia.
– Joustavat asennusvaihtoehdot – asennettavissa kannen ylä- tai alapuolelle.
– Helppokäyttöinen SeaTalkng-liitettävyys ohjausyksikköön ja ACU:hun.
– Puolijohdeanturiteknologia takaa dynaamisen tarkkuuden (2 astetta kaikissa olosuhteissa).
– Autokompensaatio eliminoi veneen sisällä vaikuttavien magneettikenttien vaikutuksia ja takaa luotettavan kurssissapysymisen niin äärimmäisillä pohjoisilla kuin eteläisilläkin alueilla.
– Nopea ja luotettava ohjaussuuntatietoa MARPA-toimintoja varten, tutkan kerroskuvaa varten sekä tuki eri ohjaussuuntatiloille Raymarinen monitoiminäyttöjen kanssa.

ACU – Actuator Control Unit – työyksikön ohjausyksikkö

Kestävä ACU (Actuator Control Unit) tarjoaa tarvittavan määrän tehoa autopilotin työyksikköön ja syöttää myös sähköä SeaTalkng -väylään. Valitse ohjausjärjestelmääsi sopiva ACU.

 

Uutiset 25.9.2013 23:10