Ewincher SE

Ewincher Special Edition sähkötoiminen vinssinkampi nyt edullisempana erikoisversiona. Vaihtoehto kiinteille sähkövinseille! Ewicher kahvan valmistus aloitettiin vuonna 2017 ja se on ollut todellinen helpotus monille intohimoisille purjehtijoille!

Nyt Ewincher on julkaissut uuden edullisemman version kahvasta Ewincher 2 kahvasta. Ewincher 2 on ainutlaatuinen kolmella käyttötilallaan (sähköinen, manuaalinen ja yhdistetty)  ja tarjoaa maksimaalisen mukavuuden, tarkkuuden ja suuren nopeuden kaikissa manöövereissä. 450 W ulosottotehon antavan akun ja tehokkaan moottorin ansiosta kahvan huipputeho on 230W ja väätntömomentti 90Nm.  Kahva on itse asiassa tehokkaampi kuin hyvässä fyysisessä kunnossa oleva miehistön jäsen, joka pystyy tuottamaan noin 200 W:n maksimienergiasuhteen 30 sekunnin ajan.

Tutustu Ewincher malleihin uuden esittelyvideon avulla

Uuden Ewincher 2:n avulla voi trimmata vaikka  180 m2 spinnua ilman ponnistusta. Sähköisessä tilassa voi nostaa 45 jalkaisen veneen iso noin minuutissa. Lisäksi voit jopa nostaa 100 kiloisen miehistön jäsenen maston huippuun.

Ewincherissä on 25,2V 3000 mAh irroitettava litiumioniakku ja sen latausaika on 1h30 12V tai 220V jännitteellä. Älypuhelinsovelluksella voi säätää kahvan vääntömomenttia käyttäjän tai vinssien koon mukaan, jotta vaurioilta ja vahingoilta voidaan välttyä. Ewincher 2 voidaan käyttää kaikissa alle 60 jalkaisissa veneissä ilman mitään asennusta. Se painaa vain 2,2 kg, ja se on helppokäyttöinen ratkaisu kaikkien vinssien moottorointiin pitäen samalla trimmauksen tunteen käsissä ja mahdollistaen näin trimmien täydellisen hallinnan.

Ewincher SE Tuotepaketti sisältää:
• 1 Ewincher SE Sähkötoiminen vinssin kampi BW
• 1 Akku 2300mA
• 1 Säilytyskassi
• 1 12V DC tupakansytytin laturi

Osta verkkokaupasta

 

Uutiset 7.8.2023 22:26