Crewsaver nostaa jälleen pelastusliivien tasoa!

Lataa PDF

Crewsaver on jälleen nostanut pelastusliivien tason ja tyylin kokonaan uudelle tasolle, julkaisemalla kokonaan uuden CREWFIT 190N paukkuliivi mallin. Crewfit 190N on täynnä huippuluokan muotoilua sekä ominaisuuksia ja tarjoaa täten erittäin hyvä suorituskyvyn vaativimmissakin ympäristöissä

Kevyt, erittäin miellyttävä pukea ja päällä, Crewfit 190N on paljon lyhyempi kuin ja kompaktimpi kuin edeltäjänsä Crewfit 150N

Crewfit 190N on saanut BS EN ISO 12402 standardin. Liivin erityismuotoillut ”keuhkot” on patentoitu. Uuden muotoilun ansiosta liivi kääntää nopeammin kasvot pois vedestä vaikka olisi tajuttomana. Lisäksi kasvot pysyvät täydellisessä kulmassa ja korkeammalla veden pinnasta.

Lisäksi liivissä on uusi ulkokuori, joka on muotoiltu 3D tyylisesti myötäilemään vartaloa. Liivin selkä osassa on paneeli johon on kiinnitetty kahdet jalkaremmit. Näiden ominaisuuksien ansiosta liivi pysyy todella hyvin päällä samoin veteen jouduttaessa.

Vyötärö hihnan kiristämisestä on tehty yksinkertaisempaa, sijoittamalla liivin taakse tarra remmit, joilla vyötärö hihnan kiristäminen käy hetkessä.

Muita uusia ominaisuuksia ovat, pehmeä ja miellyttävä kaulus, uudelleen suunniteltu huppu joka on kiinnitetty pysyvästi Plus – malleihin, heijastava pilli ja ilmantäyttö putki, tupla nosto lenkit.

Saatavilla musta/harmaana sekä puna/harmaana.
valikoimaan kuuluvat Crewfit 190N tarrakiinnityksellä oleva kuori, sekä Crewfit 190N Junior ja Crewfit 190N joissa kuori suljetaan erikois vetoketjulla, joka aukeutuu jouduttaessa veteen, vetoketju on uudelleen suljettavissa. Kaikki pelastusliivit ovat saatavissa turvavaljailla ja ilman.
Plus versiossa valo ja huppu vakiovarusteena ja lisävarusteena saatavana erikseen huppu ja valo. Kaikki liivit on varustettu MK5i automaatti laukaisimella. 38g co2 sylinteri on suojattu neopreeni kannella.

Saatavilla heti.

Maahantuoti ja tukkumyynti

Marnela Oy
Isonsarvastontie 8, 00840 Helsinki
Puh. 09 68417600,
info(a)marnela.fi
Lisätietoa:pete.karto(a)marnela.fi

 

Lehdistötiedotteet 2.12.2009 22:00