Uiva 2017 Flytande – messutarjoukset

Uudet MyPack-toimitustavat nyt verkkokaupassamme!

Messutarjouksena kaikkiin* yli 100€ verkkokauppatilauksiin MyPack-toimitus ilman kuluja! (* ei koske venepukkien toimituksia)

 

 

Nyt paljon hyvä syystajouksia verkkokaupassamme, mm. Crewsaver paukkuliivejä alkaen 99€, Dometic CoolFreeze kylmä-arkkuja alkaen 620€,  Furlex-rullalaitteet alkaen 878€, sekä paljon asusteita, astioita, B&G ja Simrad plotterieta, ym, ym.

Uiva 2017 tarjoukset

Kevyet ja vahvat XPO Prosec-venepeitteet

Nyt meiltä korkealaatuiset polypropyleenipohjaiset XPO Prosec-suojapeitteet. XPO Prosec on useiden vuosien tutkimusten ja kehityksen lopputulos ja se tarjoaa merkittävää etua verrattuna raskaaseen ja kalliiseen PVC:hen.

XPO Prosec:lla,  joka on vahvistettu eritysellä lujiteaineella, on saavutettu korkeammat repeytymislujuudet kuin vastaavalla PVC:llä. Se tarjoaa erinomaiset tekniset ominaisuudet ja XPO Prosec pinnoitusteknologian myötä se on erittäin vahva. Erinomainen likaa hylkivä pinnoitus säilyttää siistin ulkonäön pidempään kuin PVC (ei haalistu).

Suorituskyvyssä XPO Prosec kilpailee vahvojen erikoispeitteiden kanssa, mutta XPO PROSEC on puolet kevyempi kuin vastaava PVC. Kevyt paino tekee tuotteesta nopeasti asennettavan ja helppokäyttöisen.

XPO Prosec on 100% kierrätettävä. Tuote soveltuu energiahyötykäyttöön eikä sisällä myrkyllisiä aineita kuten PVC. Tuote on ympäristöystävällinen ja säästää siten myös luontoa.

Koot: 4×6 m, 5×8 m, 6×11 m, 7×12 m

Katso tuotteet verkkokaupasta

Tervetuloa myös Uiva2017-osastollemme 75/85 tutustumaan uutuus tuotteisiimme sekä messutarjouksiin!

Uutiset 17.8.2017 23:29