Avoimet työpaikat: Tekninen myyjä

Marnela ”Se tuttu köysitalo” – Venealan ammattilainen vuodesta 1961

Tekninen myyjä, liity veneilyalan osaavaan joukkoomme

Marnela Oy on 1961 perustettu suomalainen perheyhtiö. Liiketoimintaamme kuuluu venetarvikkeiden maahantuonti ja vähittäismyynti, erikoisalamme ovat köydet, purjeveneiden varustelu ja veneilyturvallisuus. Asiakkaitamme ovat varustamot, viranomaiset, yhdistykset, veneiden valmistajat ja maahantuojat sekä yksityiset kuluttajat. Edustamiamme brändejä ovat mm. Antal, Crewsaver, Gleistein, Hobie, Karver, Kong, Marnel-line, Marinepool, Majoni, TBS, No-Tool, olemme myös mm. Hempel, Selden Simrad, Raymarine ja Waeco tuotteiden jälleenmyyjä Helsingissä.

Haemme pieneen joukkoomme asiakaspalvelutaitoista henkilöä, jolla on kokemusta teknisestä myynnistä sekä halua oppia veneilyalaa. Myynnin osalta töitä riittää niin köysien, helojen, laiva- ja veneilyturvallisuuden, venetarvikkeiden ja telakointivarusteiden kuin myös navigointielektroniikan ja purjehdusvaatteiden myymisessä yritys- ja yksityisasiakkaillemme. Kaikkea ei tarvitse osata heti, sillä tuotevalikoimamme on laaja – voit myös keskittyä niihin tuoreryhmiin jotka kiinnostavat sinua eniten.

Mikäli olet kiinnostunut monipuolisista työtehtävistä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, voit olla hakemamme henkilö. Edellytämme sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa, ruotsinkielen hallitseminen katsotaan eduksi, venäjä sekä saksa ovat bonusta. Kaikki kokemus veneilystä katsotaan myös eduksi.

Toimipaikkamme on Helsingin Jollaksessa. Suurin osa työstä liittyy myymälän ylläpitoon, sekä tilausten- ja varastonhallintaan. Myymälässä osaat käyttää sujuvasti tietokonetta ja hoitaa myös puhelinmyyntiä. Et myöskään pelkää päivittää verkkokauppaamme, etkä käsitellä sieltä tulevia verkkokauppatilauksia. Työtehtäviisi kuuluvat erityisesti myös venemessut ja muut tapahtumat, sesonkina keväällä ja alkukesästä sekä telakointikauden alussa töistä ei ole pulaa, talvella voidaan ottaa rennommin ja suunnitella seuraava kautta, joten hieman joustavuutta työajoissa tarvitaan.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen positiivisen asenteen omaavaa myyjää, joka haluaa kehittää paitsi omaa osaamistaan myös palveluitamme sekä asiakkaittemme ostokokemusta niin myymälässä ja messuilla kuin verkossa.

Kiinnostuitko tai tiedätkö henkilön, joka olisi sopiva avoimena olevaan paikkaamme? Ota yhteyttä: Pete Karto +358 40 500 8598 tai sähköpostilla pete.karto@marnela.fi. Lähetä hakemuksesi pian, palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Uutiset 13.10.2017 19:00