Avoimet työpaikat: Kausityöntekijä

Marnela ”Se tuttu köysitalo” – Venealan ammattilainen vuodesta 1961

Veneilyalasta kiinnostunut kausityöntekijä

Haemme joukkoomme kesäsesonkiin toukokuun alusta elokuun loppuun osa- tai kokopäiväistä asiakaspalvelutaitoista henkilöä, joka tuntee veneilyalaa ja haluaa oppia myös teknistä myyntiä. Myynnin osalta töitä riittää niin köysien, helojen, venetarvikkeiden, navigointielektroniikan, turvallisuusvarusteiden ja purjehdusvaatteiden myymisestä myymälämme asiakkaille. Kaikki kokemus purjehduksesta tai veneilystä katsotaan eduksi!

Toimipaikkamme on Helsingin Jollaksessa ja suurin osa työstä liittyy myymälän ylläpitoon, sekä tilausten- ja varastonhallintaan. Myymälässä osaat käyttää sujuvasti tietokonetta etkä pelkää  käsitellä verkkokaupastamme tulevia tilauksia.

Kiinnostuitko tai tiedätkö henkilön, joka olisi sopiva heti avoimena olevaan paikkaamme? Ota yhteyttä: Pete Karto +358 40 500 8598 tai sähköpostilla pete.karto@marnela.fi. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä!

Marnela Oy on 100% suomalainen perheyhtiö. Edustamamme merkit Suomessa ovat mm. Antal, Crewsaver, Gleistein, Hobie, Karver, Kong, Marnel-line, Marinepool, Majoni, TBS, No-Tool sekä olemme mm. Hempel, Selden, Simrad, B&G, Garmin, Raymarine ja Waeco tuotteiden jälleenmyyjä Helsingissä.

Uutiset 26.4.2019 23:12